Speurhondenaanvraag

Voor het invullen en de verzending van de aanvraag voor speurhonden, leest u eerst de Algemene voorwaarden Stichting Dogtrailing.

Let op: Gebruik het onderstaande formulier en/of ons e-mailadres enkel voor speuraanvragen als u uw hond reeds via Whatsapp of telefonisch bij ons heeft aangemeld! De aanvraag via mail zal minder soms minder snel verwerkt kunnen worden namelijk.
Als uw hond al langer dan vier dagen vermist is of als u advies wenst bij de vermissing van uw huisdier ( als speuren niet meer mogelijk of wanneer er door een andere organisatie al gespeurd is bijvoorbeeld) dan kunt u ook via het formulier contact opnemen. Wij streven er naar binnen 24 uur contact met u op te nemen.

 

 

Speuraanvragen dienen via bovenstaand formulier ingediend te worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op per mail of telefoon (WhatsApp is ook mogelijk).

Telefonisch zijn wij voor spoedgevallen (in het geval van vermissing na een aanrijding etc.) bereikbaar op 0523-684789 of op 06-83175117 (ook via WhatsApp mogelijk).

Voor overige vragen, aanvraag voor workshops (op locatie), meer informatie of niet dringende zaken kunt u een kijkje nemen op onze contactpagina.

Vriendelijke groet,

Lenny Temmink

Voorzitter Stichting Dogtrailing