Cursus aanbod

 

Pettrailinglessen

Pettrailing leert u en uw hond hobbymatig (indien gewenst of mogelijk professioneel, waarbij doorstroming naar ons team tot de mogelijkheden kan behoren)  speuren naar een vermist dier en alles wat hierbij komt kijken. Deze vorm van neuswerk is in principe geschikt voor alle eigenaren, met of zonder ervaring en voor alle honden, groot of klein, jong of oud, ongeacht ras, gedrag (naar bepaalde dieren) en/of gezondheid. Echter kunnen er individuele redenen zijn wat een hond minder geschikt maakt om te speuren (naar dieren), bijvoorbeeld een sterke angst welke de concentratie bemoeilijkt.

Mocht dit het geval zijn kunnen wij dit vaak tijdens de introductieles signaleren en afhankelijk van de aard en ernst hier naar handelen. Bijvoorbeeld om voor u verder gaat met de reguliere lessen eerst gedragstherapie aan te bieden of kunnen wij een programma op maat maken voor u en uw hond. Speuren moet namelijk leuk en verantwoord zijn, voor u en uw hond. Waarbij wij het welzijn van de laatste altijd bovenaan zullen zetten.

Introductieles* 25 euro Duur max. 35 minuten
Pettrailingles individueel 35 euro Duur max. 60 minuten
Combiles 2 personen en 2 honden 60 euro Duur max. 90 minuten

*(maximaal 1 introductieles per combinatie)

 

 

Gedragstherapie

Gedragstherapie en advies kunt u inzetten als u problemen ervaart in de interactie met uw hond, of als u uw hond en zijn taal beter wilt leren verstaan, begrijpen en spreken. Wij kunnen u gericht helpen om uw hond, onder alle omstandigheden goed te leren begrijpen en op te reageren. Als er rust, samenwerking en goede communicatie is dan is de band tussen u en uw hond onverwoestbaar. Wij kunnen u daarbij helpen.

Individuele gedragstherapie op locatie
Eerste sessie 0,35 euro per kilometer
75 euro
Duur: min. 1,5 uur max. 3 uur
Vervolgsessies 0,35 euro per kilometer
45 euro per uur
Duur: min. 1,5 uur max. 3 uur