Steun ons

Stichting Dogtrailing is sinds eind 2014 bezig om vermiste honden zo snel mogelijk te herenigen met hun eigenaar. Wat begon als een ‘hobby’ is inmiddels uitgegroeid tot een professionele stichting met grootse doelen. Wij streven er naar om het zoeken naar vermiste huisdieren op een dusdanig professioneel niveau te krijgen als men dat al langere tijd in Amerika heeft.  Of vergelijkbaar met  het niveau waarop sommige disciplines los van elkaar in het zoeken naar mensen in Nederland is. Echter zullen wij in het zoeken naar vermiste honden alle disciplines in huis hebben voor de honden en diens eigenaren. Zo kunnen wij zo efficiënt en adequaat  mogelijk en werken. Iets wat tijdens een vermissing en het bespoedigen van een hereniging noodzakelijk is.

Stichting Dogtrailing vraagt voor de inzetten van speurhonden enkel een onkostenvergoeding. Verder is zij grotendeels afhankelijk van giften en donaties om het werk te kunnen blijven voortzetten. Dat kunnen wij met uw hulp.

U kunt ons financieel ondersteunen, maar wij zijn ook geregeld op zoek naar materialen zoals een vangkooi of wildcamera. Sponsoren voor voer, speurmaterialen, kleding e.d. voor een actuele lijst, vragen of ideeën kunt u ons mailen op info@dogtrailing.nl.

Wij zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers, vooral voor achter de schermen:

  • Bevlogen en sociale ‘op-afstand-helper’ die ons vanuit huis kan en wil helpen met het onderhouden van de website en/of social media (maximaal 2 uur per week)
  • Wij zoeken daarnaast iemand die ons telefonische ondersteuning kan bieden op bepaalde dagen/tijden
  • Diverse vrijwilligers, stuur een mail voor de overige functies of als u zelf iets wilt aanbieden wat ons kan helpen vermissingen terug te dringen, op welk vlak dan ook.

Wij gaan de komende jaren zorgen voor minder vermiste honden, helpt u ons helpen?